Kruszonka Żurawinowa
Kruszonka żurawinowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis serwuje 9 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu i w sumie 313 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka lodów, masła, szybko gotujących się płatków owsianych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gruszka Żurawinowa Kruszonka, Kruszonka Żurawinowo-Gruszkowa, oraz Batony Z Kruszonką Żurawinową.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj owies, brązowy cukier i mąkę.
Pokrój masło na kruche. Wciśnij połowę do natłuszczonego 8 cali. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Rozłóż sos żurawinowy równomiernie na skórce. posyp pozostałą mieszanką owsianą.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub na złoty kolor, a nadzienie będzie gorące.
W razie potrzeby podawaj na ciepło z bitą śmietaną lub lodami.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kruszonkę można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "