Kruszonka Z Owoców Pestkowych
Kruszonka z owoców pestkowych to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, plus 2 łyżki masła, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 30%. Spróbuj Owoce Pestkowe Quinoa Crumble, Ciasto z kruszonką imbirową i owocami Pestkowymi, oraz Kruszonka z owoców pestkowych z jagodami i migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić nadzienie: w misce wrzucić owoce z granulowanym cukrem i skrobią kukurydzianą i odstawić na 10 minut.
W międzyczasie zrób polewę: Rozgrzej piekarnik do 37
W robocie kuchennym mąkę wymieszać z brązowym cukrem, sodą oczyszczoną i solą.
Dodać masło i pulsować, aż kruchy.
Dodać owies i pulse aż włączone.
Przełożyć polewę do miski i wcisnąć w grudki.
Rozłóż nadzienie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali. Rozsypać polewę nad nadzieniem.
Piec w środku piekarnika przez 1 godzinę, aż owoce będą bulgotać, a polewa będzie złota i chrupiąca.
Ostudzić na 1 godzinę przed podaniem.