Kruszonka Truskawkowo-Rabarbarowa

Kruszonka Truskawkowo-Rabarbarowa
Przepis na kruszonkę truskawkowo-rabarbarową można zrobić za około 1 godzinę. Za 71 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 4. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę z brązowego ryżu, ekstrakt z wanillanu, rabarbar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie wspaniałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kruszonka Z Rabarbaru Truskawkowego, Kruszonka Z Rabarbaru Truskawkowego, oraz Rabarbar-Kruszonka Truskawkowa.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj rabarbar, truskawki, cukier, 1 łyżkę mąki ryżowej i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przełóż do 3-kubkowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
W innej misce połącz pozostałą mąkę ryżową, płatki kukurydziane, brązowy cukier i wanilię; pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać gruboziarniste okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posyp mieszankę owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
5
Piec w temperaturze 350° przez 40-50 minut lub do momentu, gdy nadzienie będzie musujące, a polewa będzie złotobrązowa. Ostudzić przez 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na kruszonkę. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn