Kruszonka brzoskwiniowo-Jagodowa to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, mąkę, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kruszonka Brzoskwiniowo-Jagodowa, Kruszonka Brzoskwiniowa, oraz Kruszonka brzoskwiniowa i gratisy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko posmaruj 9-calowy talerz ciasta. Wyłożyć dużą, obszytą folią blachę do pieczenia. Zrobić polewę: w misce połączyć owies, mąkę, brązowy cukier, cynamon i sól. Wymieszać z masłem, aż się kruszy. Wrzuć orzechy.
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wykonaj napełnianie: Przynieś duży garnek z wodą do wrzenia; przygotuj dużą miskę wypełnioną lodowatą wodą. Używając ostrego noża, pokrój płytkie X na dno brzoskwiń. Blanszuj brzoskwinie, aż Skórki zaczną się marszczyć, 30 do 60 sekund.