Kruche Ciasto Żurawinowo-Migdałowe
Kruche ciasto żurawinowo-migdałowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 40 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skórkę pomarańczową, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kruche migdały i żurawiny, Żurawinowe Migdałowe Batoniki, oraz Batoniki żurawinowe z migdałowym Streuselem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°; wyłóż blachę do pieczenia folią. Umieść migdały w małej ciężkiej patelni na średnim ogniu i tosty, mieszając i uważnie obserwując, aż złoty kolor będzie brązowy, o 4 protokół.
Przełożyć na talerz do ostygnięcia.
W misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubić masło, cukier, skórkę i sól do światła, o 3 protokół. Zmniejsz prędkość do niskiej i wymieszaj z mąką.
Wymieszać z żurawiną i migdałami.
Naciśnij ciasto do 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem lub 9-calowej patelni ze sprężynami. Ukłucie widelcem. Użyj ostrego noża do parowania, aby pociąć na 12 klinów. Ustaw patelnię na blasze do pieczenia.
Piec na złoty i jędrne na brzegach, ale nadal trochę miękkie w środku, o 30 protokół. Przetnij na kliny, póki jeszcze ciepłe.
Ostudzić całkowicie w patelni na stojaku z drutu.
Usuń boki patelni i oddzielne kliny.
W razie potrzeby skropić roztopioną białą czekoladą i podawać.