Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciastek czekoladowo-miętowych. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 32. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 670 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka Miętowo-Czekoladowe Kruche, Mięta Pieprzowa Potrójna Czekolada Krucha, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Kruche.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 163°. Spray 2 (9-calowy) szklane talerze ciasto z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
W dużej misce, beat masło, cukier granulowany, czekolada i ekstrakt mięty pieprzowej z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Na małej prędkości, ubić w mące i 1/3 szklanki kakao. Podziel ciasto na pół. Lekko posypanymi mąką rękami równomiernie wcisnąć ciasto w talerze ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty Pieprzowej
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Posypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Piec 22 do 24 minut lub do momentu, gdy krawędzie po prostu zaczną odrywać się od boków talerzy ciasta. Schłodzić w talerzach ciasta 5 minut. Ostrożnie pokroić każdą rundę na 16 klinów. Schłodzić całkowicie w płytkach ciasta na stojaku chłodzącym, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół