Kruche Ciasto Czekoladowe
Chocolate Shortbread trwa około 30 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 6 porcji z 128 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako bardzo niedrogi deser. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieczenia kakao, masła, cukru cukierniczego i ekstraktu wanillanowego. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kruche Ciasteczka Paleo Chocolate Chunk, Meksykańskie Kruche Ciasteczka Czekoladowe-Maczane W Czekoladzie, oraz Kruche ciasto czekoladowe z sosem z białej czekolady.
Instrukcje
W małej misce masło śmietankowe, aż będzie lekkie i puszyste. Ubij wanilię.
Połącz mąkę, cukier i kakao; dodaj do śmietany. Ubijaj, aż ciasto się połączy, około 3 minut.
Pat do 9-in. x 4-w. prostokąt.
Pokroić na 2 cale. x 1-1 / 2-w. paski.
Miejsce 1. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia. Nakłuć widelcem.
Piec w temperaturze 300° przez 20-25 minut lub do zestalenia. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Kruche ciasteczka można łączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "