Krople Masła Orzechowego
Krople masła orzechowego to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubi tę przyprawę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, mleka, masła orzechowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Krople Masła Orzechowego, Peanut Butter Butterscotch Drops, oraz No-Bake Chocolate Peanut Butter Drops.
Instrukcje
W rondlu umieścić cukier, kakao i mleko i wymieszać trzepaczką . Weź masło i pokroić w tej mieszaninie na małym ogniu, aż wszystko zostanie wymieszane i stopione.
Doprowadzić to do wrzenia toczenia i gotować przez 2 l / 2 minuty... Testuję go, biorąc kubek zimnej wody i wkładając łyżkę mieszanki do zimnej wody. Jeśli tworzy piłkę, gotuje się wystarczająco długo. Jeśli nie tworzy piłki, nie jest to jeszcze zrobione. Może to potrwać 3 minuty.
Wyłączyć ogień i dodać masło orzechowe. Mieszaj, aż zostanie wymieszany, a następnie ciężką łyżką wymieszaj z owsem i wymieszaj wszystko razem i upuść łyżkami na woskowany papier.