Kropielnica Rybacka
Kropielnica rybaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz przegrzebki morskie, dorsz, ciabatta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 4 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Mu Shu Kropielnica, Kropielnica Z Indyka, oraz Owoce Morza Kropielnica Fra Diavolo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść czerwoną cebulę, pieprz chile, skórkę z cytryny, czosnek, pietruszkę, tymianek i liście laurowe w maszynce i przetworzyć składniki na pastę.
Dla podstawy zupy: w holenderskim piekarniku, podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i anchois na średnim ogniu, gdy anchois stopi się w oleju dodać bazę owoców morza i mieszać 3 do 4 minut, a następnie dodać seler, ziemniaki i papryka i przykryć garnek 4 do 5 minut, aby je spocić, mieszając od czasu do czasu. Odgazuj dzbanek piwem.
Dodać pomidory i wywar z kurczaka i doprowadzić do wrzenia, dusić przez 20 minut lub aż zmniejszy się o jedną trzecią, następnie wyłączyć ogień, ostudzić i przechowywać do przygotowania posiłku.
Aby podgrzać: podgrzać na średnim ogniu. Pieczywo rozgrzać w gorącym piekarniku. Gdy kropielnica dojdzie do wrzenia, złóż lub zagnieżdż dorsza i przegrzebki w płynie i wróć do bańki, gotuj przez 5 do 6 minut, aż ryba będzie nieprzezroczysta i ugotowana, a następnie wyłącz ogień.
Podawać natychmiast z dużą ilością chleba do mycia.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.