Krojony stek Stroganoff w sałatce z francuskiego chleba i koperku

Krojony stek Stroganoff w sałatce z francuskiego chleba i koperku
Przepis na Stek Stroganoff w plasterkach w sałatce z francuskiego chleba i przyprawy koperkowej można przygotować w około 20 minut . Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 4,66 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 47 g białka , 44 g tłuszczu i łącznie 827 kalorii . Jest to dość drogi przepis dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pod ręką chrupiącą bagietkę, oliwę z oliwek, świeży koperek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Dzięki temu przepisowi Walentynki będą jeszcze bardziej wyjątkowe. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 65% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także : kanapkę z rogalikiem i stekem z francuskiej cebuli , sałatkę ze stekiem i sałatkę grecką ze stekiem. Chleb francuski z jajkami na miękko i fetą .

Instrukcje

1
Rukiew wodną posiekaj i zachowaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
2
Bagietkę pokroić na 4 części i podzielić, ale nie rozdzielać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
3
Rozgrzej dużą patelnię na średnim lub średnim ogniu z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Pokrojone mięso osuszyć. Mięso doprawić solą i pieprzem i obtoczyć w mące. Strząśnij nadmiar i dodaj na bardzo gorącą patelnię. Cebulę zetrzeć bezpośrednio na mięso. Gotuj mięso przez 5 do 6 minut, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Do garnka wlać bulion i gotować do zgęstnienia przez 1 minutę, dodać śmietanę, łyżkę soku z cytryny i koperek. Sos doprawiamy pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Zdjąć z ognia. Mięso układamy w pokrojoną bagietkę i posypujemy rzeżuchą.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Rzeżucha OgrodowaRzeżucha Ogrodowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Organiczny Pinot Noir Stoltz z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organiczne Pinot Noir
Stoltz Organiczne Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się dzięki głębokiemu, bogatemu kolorowi i kwiatowemu aromatowi, co stanowi organiczne wino Columbia Gorge Pinot noir. Wszystko po to, aby wino to albo powitało lata starzenia, albo wypiło się je na miejscu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn