Krispy Kreme budyń chlebowy z espresso bitą śmietaną
Jeśli 1,25 zł za porcję spada w budżecie, Krispy Kreme budyń chlebowy z espresso bitą śmietaną może być doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 607 kalorii, 11g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka żółtek, espresso, pączki glazurowane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krispy Kreme Budyń Chlebowy, Bill Nicholson ' s Krispy Kreme budyń chlebowy z sosem maślanym Rum, oraz Budyń czekoladowy z bitą śmietaną Espresso.
Instrukcje
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Kawałki pączków rozłożyć na blasze do pieczenia i piec około 30 minut, aż wyschną na zewnątrz i wyschną na środku. Podnieść temperaturę piekarnika do 35
W dużej misce ubij 2 szklanki śmietany z mlekiem, żółtkami, pełnymi jajkami i skondensowanym mlekiem.
Dodać kawałki pączka i niech namoczyć, aż kawałki zmiękną, o 1 godzinę; wymieszać co 15 minut.
Lekko posmarować półmiskiem 9 na 13 cali. Łyżka mieszaniny pączków do przygotowanego naczynia do pieczenia i przykryć folią. Ustaw naczynie w patelni do pieczenia i dodaj wystarczającą ilość wody do patelni, aby dotrzeć do połowy strony naczynia do pieczenia.
Piec budyń chlebowy przez 40 minut.
Wyjąć folię i piec około 20 minut dłużej, lub do momentu, gdy budyń chlebowy jest ustawiony.
Rozgrzej brojlery. Dusić budyń chlebowy przez około 3 protokół, lub do góry jest lekko rumiane.
W międzyczasie, w średniej misce, ubić pozostałe 2 szklanki śmietany do półsoftu szczyty. Wymieszać z espresso.
Podawać z ciepłym budyniem chlebowym.