Krewetki z zielonym sosem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać krewetki z zielonym sosem spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 299 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 256 osób. Udaj się do sklepu i odebrać sól morską, wino, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Krewetki z zielonym sosem, Krewetki w zielonym sosie, oraz Krewetkowe Enchiladas z zielonym sosem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260°. w robocie kuchennym zmiażdżyć czosnek. Przyciąć liście pietruszki off twarde łodygi (użyj miękkich łodyg, to dobrze). Ćwiartka szalotki, i nasiona jalapeno.
Dodaj pietruszkę, szalotki, i jalapeno do robota kuchennego i blitz.
Dodać oliwę i doprawić solą. Blitz aż do połączenia.
Wlać do ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 8 cali na 8 cali.
Dodaj wino, woda, i krewetki do zielonego sosu, i mieszać do połączenia.
Piec w piekarniku, aż krewetki są nieprzezroczyste, 8 do 10 protokół.
Podawać od razu z hiszpańskim żółtym ryżem z chrupiącego chleba.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.