Krewetki z cukinią i pastą z liści winogron

Krewetki z cukinią i pastą z liści winogron
Krewetki z cukinią i pastą z liści winogron to pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz skórkę z cytryny, mielony pieprz, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Stir-fried Yam Leaf (bataty Leaf) z Belacan (shrimp Pa, Frytki Z Cukinią I Krewetkami, oraz Libańskie Rolki Z Liści Winogron dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mieszaj serek śmietankowy, liście winogron i sok z cytryny w mini procesorze, aż liście winogron zostaną zmielone i mieszanina zostanie zmieszana. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Można dokonać 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Liście WinogronLiście Winogron
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
2
Przenieść rozprzestrzeniania do małej miski. Przykryć i przechowywać w lodówce. Przed użyciem rozprowadzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Ubić pierwsze 5 składników w średniej misce, aby wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać z cukinią, pietruszką i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
3
Odstawić, aż ciasto stanie się wilgotne, około 15 minut. Za pomocą mokrych rąk, kształt przez zaokrąglone łyżki stołoweprzykłada się na dwanaście pasztecików o średnicy 2 cali; umieść na folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Rozgrzać 2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj około połowy pasztecików. Sauté aż gotowane przez, rumiane, i chrupiące, o 3 protokół na stronę.
6
Przenieś na talerz. Powtórzyć z pozostałymi pasztecikami, w razie potrzeby dodając więcej oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Rozprowadzić czubatą łyżeczkę liści winogron rozłożyć na każdym placku. Top każdy z 1 krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
WinogronaWinogrona
8
Posyp placki sokiem z cytryny, następnie skórką z cytryny i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn