Krewetki po włosku ze Spaghetti

Krewetki po włosku ze Spaghetti
Włoskie krewetki ze Spaghetti mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 22g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oregano, bazylia, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spaghetti Po Włosku, Spaghetti po włosku, oraz Tunan i Spaghetti-Włoski Styl dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4-do 5-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do miękkości ugryźć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Odcedzić i wrócić do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Tymczasem, w 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, wymieszać szalotki i czosnek w oliwie z oliwek, aż szalotki są kulejące, o 5 protokół. Wymieszać z pomidorami (z sokiem), pastą pomidorową, winem, oregano i bazylią. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i dusić, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Krewetki opłukać i odsączyć; dodać do sosu. Mieszać często tylko do nieprzezroczystego, ale nadal wilgotne patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Sos wymieszać z gotowanym makaronem. Podzielić mieszaninę równo między cztery miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Posypać natką pietruszki, dodać sól, pieprz i ser do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn