Krewetki Nadziewane Serem Pleśniowym
Krewetki faszerowane serem pleśniowym zajmują około 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatarian przepis służy 24 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, serek śmietankowy, musztardę kreolską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie wspaniałe. Ser Pleśniowy-Nadziewane Steki, Daktyle Nadziewane Serem Pleśniowym, oraz Daktyle Nadziewane Serem Pleśniowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Ubij w 1/3 szklanki pietruszki, sera pleśniowego, szalotki i musztardy. Wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Zaczynając od końca ogona każdej krewetki, wykonaj głęboką szczelinę wzdłuż linii deveining z dokładnością do 1/4 do 1/2 cala. na dole. Faszeruj mieszanką serka śmietankowego; wciśnij pozostałą pietruszkę na mieszankę serka śmietankowego.
Polecane wino: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Krewetki naprawdę dobrze komponują się z Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Francis Sonoma County Sauvignon Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![St. Francis Sonoma County Sauvignon Blanc]()
St. Francis Sonoma County Sauvignon Blanc
Piękny i jasny, ten Sauvignon Blanc oferuje orzeźwiające aromaty melona spadziowego i zielonego jabłka poparte chłodną mineralnością. Delikatne tropikalne nuty prowadzą do wyraźnego wykończenia owoców pestkowych i cytrusów.