Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać noc marynowane krewetki spróbować. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 14g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz skórkę z cytryny, ostry sos, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marynowane Krewetki, Marynowane Krewetki, oraz Marynowane Krewetki.
Instrukcje
1
Doprowadzić 7 1/2 szklanki wody do wrzenia; dodać krewetki, i gotować 2 do 3 minut lub aż krewetki kolei różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Woda
2
Odcedzić i spłukać zimną wodą. Obierz krewetki i, w razie potrzeby, devein.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Woda
3
Warstwa krewetki, plastry czerwonej cebuli i plastry papryki w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cebula Czerwona
Krewetki
4
Ubij razem olej roślinny i następne 9 składników; wlać krewetki. Przykryć i schłodzić 24 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Wymieszać 1/2 szklanki posiekanej bazylii na godzinę przed podaniem.
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.