Recipe Caribbean Shrimp could satisfy your Central American craving in approximately 20 minut. Na 2,39 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 21g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, paprykę jalapeã±o, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Caribbean Rice ' N ' Shrimp, Karaiby Krewetki Kokosowe, oraz Karaiby Krewetki Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do średnio gorącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść 1/4 kawałków ananasa na środku każdego arkusza folii. Ułóż krewetki w równych warstwach na ananasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Ananasa
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Wymieszać paprykę, piernik i przyprawy; posypać krewetkami. Wierzch z masłem i brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Skropić sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
5
Podnieś boki folii. Podwójnie złożyć górę i kończy się uszczelnić pakiet, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła wewnątrz. Powtórz, aby zrobić 4 pakiety.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Paczki umieścić na ruszcie grilla; przykryć pokrywką. Grill 8 do 10 minut lub aż krewetki skręcić różowy.
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.