Krewetki i przegrzebki w sosie czosnkowym

Krewetki i przegrzebki w sosie czosnkowym
Krewetki i przegrzebki w sosie czosnkowym to pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka szalotki, krewetki, pietruszka liści, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krewetki Cajun z czosnkowym sosem śmietanowym parmezanem, Krewetki i Gnocchi z czosnkowym sosem śmietanowym parmezanem, oraz Chrupiące panierowane krewetki panierowane z kwaśną śmietaną i sosem czosnkowym Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: drobny sitko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
W dużej patelni saute, rozgrzać 1/4 szklanki oleju i gotować czosnek i szalotka, aż półprzezroczyste, o 2 protokół. Patelnię rozpuścić z winem, dodać natkę pietruszki, bazylii i tymianku, a płyn zmniejszyć o połowę. Za pomocą drobnego Sitka odcedzić redukcję do czystego rondla i dodać śmietanę. Na małym ogniu, niech SOS zmniejszyć do średniej grubości. Do pustej teraz patelni saute, dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek, przegrzebki saute, gotuj, aż będzie nieprzejrzyste i wyjmij na talerz w ciepłym miejscu. Następnie użyć tej samej patelni do saute krewetki tylko aż różowy, i usunąć do naczynia użytkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj sos śmietanowy do saute pan wrzucić odsączone makaron lub ryż z sosem śmietanowym i owoce morza, rezerwując kilka przegrzebki i krewetki na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przełożyć do naczynia i posypać serem, jako ozdoba. Ułóż krewetki i przegrzebki na górze i udekoruj gałązkami bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn