Krewetki i kasza z ' The Lee Bros. Charleston Kitchen

Krewetki i kasza z ' The Lee Bros. Charleston Kitchen
Krewetki i kasza z ' The Lee Bros. Charleston Kitchen może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 34g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 84 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz bezgłowy shell-on shrimp, Charleston hominy, dojrzewające pomidory z winorośli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Charleston Hominy from ' the Lee Bros. Charleston Kitchen, Hugo Cocktail z ' The Lee Bros. Charleston Kitchen, oraz Ser Henry 'ego z" The Lee Bros. Charleston Kitchen.

Instrukcje

1
Obierz i devein krewetki, rezerwując krewetki w misce i muszle w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać 2 szklanki wody, liść laurowy,1/2 łyżeczka soli koszernej, 1/4 łyżeczka cukru, i cayenne do rondla z muszli. Łyżką ubić muszle pod powierzchnią wody, przykryć i doprowadzić do duszenia na dużym ogniu. Odkryć, włączyć ciepło do średniego niskiego, i niech krewetki gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Tymczasem, ostrym nożem, pokroić krewetki na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Umieścić pomidory w blenderze lub robocie i dodać ocet, 1/2 łyżeczki soli, a pozostałe 1/2 łyżeczki cukru. Proces do gładkiego przecieru, następnie przecedzić przez drobne sito, naciskając skórę i nasiona, aby uzyskać jak najwięcej soku, jak to możliwe. Wyrzucić skórę i nasiona. Powinieneś mieć 1,5 szklanki przecieru pomidorowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Rozrzucić boczek w dużej patelni sauté na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż boczek jest kusząco rumiane i wytworzył jego tłuszczu, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść boczek do małego talerza wyłożonego ręcznikiem papierowym i gotować krewetki w tłuszczu boczku w partiach, uważając, aby nie tłoczyć patelni, i mieszając od czasu do czasu, tylko dopóki nie zwinięte w korkociągi i zwrócił różowy, o 2 protokół; rezerwy na talerzu. Wycisnąć połowę cytryny na krewetki i posypać 2 szczypty soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Szczep krewetki zasobów do patelni sauté, odrzucając ciał stałych, i mieszać z drewnianą łyżką, aby odebrać smaczne rumiane kawałki z dna patelni. Gdy czas się uspokoi, łyżka off 2 łyżki, a następnie ubić je do mąki widelcem w małej misce do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać przecier pomidorowy i czosnek na patelnię, wymieszać, aby połączyć, a następnie ubić pastę z mąki do sosu. Gotować, aż mieszanina grubo pokryje tył łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Wytnij ciepło i złóż krewetki, aby się ogrzać. Doprawić do smaku solą, czarnym pieprzem i czerwonym octem winnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Pozostałą cytrynę pokroić na pół na 4 kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
10
Podawać krewetki na gorącym Charleston Hominy, i udekorować zarezerwowany boczek i kliny cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
HominyHominy
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn