Krewetki i kasza

Krewetki i kasza
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać krewetki i kaszę spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 596 kalorii, 40g białka, oraz 29g tłuszczu. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, parmezan, pieczarki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Moje krewetki i kasza, Krewetki i kasza, oraz Krewetki i kasza.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki zagotować w średnim rondlu; stopniowo ubijać kaszę. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
2
Dodać ser Cheddar i kolejne 4 składniki. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
3
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka kapieli na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Krewetki posypać pieprzem i solą; posmarować mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Smażyć grzyby w gorących kapiących na patelni 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać zieloną cebulę i podsmażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
7
Dodaj krewetki i czosnek, i podsmażyć 2 minut lub aż krewetki są lekko brązowe. Wymieszać w bulionie z kurczaka, sok z cytryny, i ostry sos, i gotować 2 Więcej minut, mieszając poluzować cząstki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Podawać mieszankę krewetek na gorącej kaszy serowej. Wierzch z pokruszonym boczkiem; podawać z cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru

Składniki

32 łyżki roztopionego masłaplastry boczkuplastry boczku0warzywo (np. szpinak)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)2Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)397papryka habanerofasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowaniafasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowania1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosodowy, beztłuszczowy bulion z kurczakaniskosodowy, beztłuszczowy bulion z kurczaka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana zielona cebulaposiekana zielona cebula2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekasza zwykłakasza zwykła1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepół na półpół na pół0warzywo (np. szpinak)2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1warzywo (np. szpinak)2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny4trochę posiekanej cukiniiKliny cytrynoweKliny cytrynowe2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki w plasterkachpieczarki w plasterkach591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan0warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ser Cheddarrozdrobniony ser Cheddar454papryka habanerokrewetki, obrane i deveinedkrewetki, obrane i deveined4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego0warzywo (np. szpinak)1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn