Krewetki i homary Bangers i zacier mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 7,58 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 983 kalorii, 44g białka, oraz 46g tłuszczu. 6 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jeśli masz pod ręką sól morską, sok pomarańczowy, białko jaja i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy obejmują Wegańskie kiełbaski i zacier niskowęglowodanowy! (Bangers & Mash ) , Bangers and Mash, oraz Bangers and Mash.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Dla bangerów: za pomocą maszynki do mięsa lub młynka do żywności zmiel krewetki, homara i czosnek razem w dużej misce. Następnie dodaj do miski pietruszkę, estragon, przyprawę do owoców morza, sól, pieprz, gałkę muszkatołową, białko jaja i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dobrze wymieszaj łyżką, upewniając się, że nie przesadzisz. Wskazówka: weź odrobinę mieszanki i włóż na sekundę do wrzącej wody, wyjmij i upewnij się, że przyprawa jest dobra. Jeśli potrzebujesz więcej soli lub pieprzu, nadszedł czas, aby to zrobić, zanim napełnisz osłonki. Aby przygotować kiełbaski, zrób mały otwór na końcu osłonki, a następnie zawiąż koniec osłonki w kierunku końca osłonki. Następnie napełnij obudowę zgodnie z instrukcjami dołączonymi do używanego sprzętu lub torbą na ciasto. Podczas napełniania przekręć lub zawiąż obudowę co 5 do 6 cali, aby utworzyć każde ogniwo do końca obudowy, a następnie zwiąż obudowę. Aby ugotować kiełbaski, w dużym rondlu zagotuj wodę, a następnie zmniejsz ogień do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Dodaj linki i gotuj przez 5 do 6 minut. Następnie wyjmij kiełbaski, powtórz proces z pozostałymi kiełbasami, a następnie odstaw do ostygnięcia. Aby podsmażyć lub obrać kiełbaski, na patelni do smażenia na dużym ogniu dodaj 1 łyżeczkę oleju, podsmaż kiełbaski ze wszystkich czterech stron, 1 do 2 minut z każdej strony, a następnie powtarzaj proces, aż wszystkie kiełbaski zostaną ugotowane. Podczas gdy kiełbaski stygną, zacznij przygotowywać ziemniaki. W garnku o pojemności 1 galona zagotuj 10 szklanek wody. Następnie dodaj ziemniaki i gotuj do miękkości widelca, około 20 minut. Po ugotowaniu wyjmij z wody i odcedź. Następnie za pomocą ricera przetwórz ziemniaki przez ricer (lub młyn spożywczy) do miski. Jeśli nie masz ricera lub młyna spożywczego, możesz użyć miksera z nasadką do trzepaczki, mieszając na wysokim poziomie, aby wygładzić. Po obraniu ziemniaków dodaj masło i dopraw solą i pieprzem. Wykończ gęstą śmietaną, mieszając. Do sosu: w rondelku na średnim ogniu dodaj sok pomarańczowy i cebulę i gotuj na wolnym ogniu. Zmniejsz sok do 1/2 szklanki, a następnie dodaj chrzan.
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
Słonina Wieprzowa
5
Zdejmij z ognia i wymieszaj masło na koniec. Trzymaj ciepło do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Na kiełki: w rondelku na średnim ogniu dodaj olej i podgrzej. Następnie dodaj boczek i gotuj przez 2 minuty, mieszając przez cały czas. Następnie dodaj cebulę i ponownie gotuj przez 2 minuty; cebulę należy zmiękczyć. Następnie odlać patelnię winem. Wymieszaj i dodaj brukselkę, gotując do zrumienienia na brzegach, 8 do 9 minut. Dopraw solą i pieprzem. Do podania ułóż ziemniaki na talerzach i posyp brukselką, a następnie kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Kiełki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, Obrane
7
Skrop sosem i wykończ estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio to moje najlepsze opcje dla krewetek. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Cadre Stone Blossom Sauvignon Blanc. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Kadra Kamień Kwiat Sauvignon Blanc
Aromatycznie to wino pęka słonymi cytrusami z pikantnymi zielonymi nutami zielnymi i tiolami z marakui. W tle ślady zielonego jabłka, ogórka i melona z kwiatowymi aromatami egzotycznych przypraw i kolendry. Na nosie zdecydowanie jest atrakcyjna ziemistość, która z powodzeniem łączy się z obietnicą jasnych cytrusów. Wyobraź sobie, że były Sauvignon Blanc pop rocks...to wino jest właśnie tam z wybuchową świeżością na podniebieniu. Nie daj się zwieść energii, to wino ma mnóstwo konsystencji, która wydobywa złożoną kolekcję smaków. Słone owoce cytrusowe prowadzą, a następnie ziemiste zielone nuty ziołowe, które dopełniają melon i brzoskwinia. Wszystko to jest otoczone przepyszną mineralnością. Możesz posmakować wieku i mądrości tych winorośli oraz ich pięciu dekad współistnienia z pobliskim Oceanem Spokojnym. To zdecydowanie nie jest typowy California SB.