Krewetki i homary Bangers i zacier mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 7,58 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 983 kalorii, 44g białka, oraz 46g tłuszczu. 6 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jeśli masz pod ręką sól morską, sok pomarańczowy, białko jaja i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy obejmują Wegańskie kiełbaski i zacier niskowęglowodanowy! (Bangers & Mash ) , Bangers and Mash, oraz Bangers and Mash.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Dla bangerów: za pomocą maszynki do mięsa lub młynka do żywności zmiel krewetki, homara i czosnek razem w dużej misce. Następnie dodaj do miski pietruszkę, estragon, przyprawę do owoców morza, sól, pieprz, gałkę muszkatołową, białko jaja i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
Do Smarowania Wkładki
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)
Cukierki Peachie-o
3
Dobrze wymieszaj łyżką, upewniając się, że nie przesadzisz. Wskazówka: weź odrobinę mieszanki i włóż na sekundę do wrzącej wody, wyjmij i upewnij się, że przyprawa jest dobra. Jeśli potrzebujesz więcej soli lub pieprzu, nadszedł czas, aby to zrobić, zanim napełnisz osłonki. Aby przygotować kiełbaski, zrób mały otwór na końcu osłonki, a następnie zawiąż koniec osłonki w kierunku końca osłonki. Następnie napełnij obudowę zgodnie z instrukcjami dołączonymi do używanego sprzętu lub torbą na ciasto. Podczas napełniania przekręć lub zawiąż obudowę co 5 do 6 cali, aby utworzyć każde ogniwo do końca obudowy, a następnie zwiąż obudowę. Aby ugotować kiełbaski, w dużym rondlu zagotuj wodę, a następnie zmniejsz ogień do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Dodaj linki i gotuj przez 5 do 6 minut. Następnie wyjmij kiełbaski, powtórz proces z pozostałymi kiełbasami, a następnie odstaw do ostygnięcia. Aby podsmażyć lub obrać kiełbaski, na patelni do smażenia na dużym ogniu dodaj 1 łyżeczkę oleju, podsmaż kiełbaski ze wszystkich czterech stron, 1 do 2 minut z każdej strony, a następnie powtarzaj proces, aż wszystkie kiełbaski zostaną ugotowane. Podczas gdy kiełbaski stygną, zacznij przygotowywać ziemniaki. W garnku o pojemności 1 galona zagotuj 10 szklanek wody. Następnie dodaj ziemniaki i gotuj do miękkości widelca, około 20 minut. Po ugotowaniu wyjmij z wody i odcedź. Następnie za pomocą ricera przetwórz ziemniaki przez ricer (lub młyn spożywczy) do miski. Jeśli nie masz ricera lub młyna spożywczego, możesz użyć miksera z nasadką do trzepaczki, mieszając na wysokim poziomie, aby wygładzić. Po obraniu ziemniaków dodaj masło i dopraw solą i pieprzem. Wykończ gęstą śmietaną, mieszając. Do sosu: w rondelku na średnim ogniu dodaj sok pomarańczowy i cebulę i gotuj na wolnym ogniu. Zmniejsz sok do 1/2 szklanki, a następnie dodaj chrzan.
Na kiełki: w rondelku na średnim ogniu dodaj olej i podgrzej. Następnie dodaj boczek i gotuj przez 2 minuty, mieszając przez cały czas. Następnie dodaj cebulę i ponownie gotuj przez 2 minuty; cebulę należy zmiękczyć. Następnie odlać patelnię winem. Wymieszaj i dodaj brukselkę, gotując do zrumienienia na brzegach, 8 do 9 minut. Dopraw solą i pieprzem. Do podania ułóż ziemniaki na talerzach i posyp brukselką, a następnie kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Kiełki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Skrop sosem i wykończ estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio to moje najlepsze opcje dla krewetek. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Cadre Stone Blossom Sauvignon Blanc. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Kadra Kamień Kwiat Sauvignon Blanc
Aromatycznie to wino pęka słonymi cytrusami z pikantnymi zielonymi nutami zielnymi i tiolami z marakui. W tle ślady zielonego jabłka, ogórka i melona z kwiatowymi aromatami egzotycznych przypraw i kolendry. Na nosie zdecydowanie jest atrakcyjna ziemistość, która z powodzeniem łączy się z obietnicą jasnych cytrusów. Wyobraź sobie, że były Sauvignon Blanc pop rocks...to wino jest właśnie tam z wybuchową świeżością na podniebieniu. Nie daj się zwieść energii, to wino ma mnóstwo konsystencji, która wydobywa złożoną kolekcję smaków. Słone owoce cytrusowe prowadzą, a następnie ziemiste zielone nuty ziołowe, które dopełniają melon i brzoskwinia. Wszystko to jest otoczone przepyszną mineralnością. Możesz posmakować wieku i mądrości tych winorośli oraz ich pięciu dekad współistnienia z pobliskim Oceanem Spokojnym. To zdecydowanie nie jest typowy California SB.