Krewetki bazyliowe z fetą i Orzo
Krewetki z bazylią z Fetanem i Orzo mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 5,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, krewetki, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Orzo z pomidorami, bazylią i fetą, Krewetki i Fetan Orzo, oraz Krewetki Orzo z fetą.
Instrukcje
Płaszcz wewnątrz torby piekarnika sprayem do gotowania.
Umieścić torebkę na dużej płytkiej patelni do pieczenia.
Makaron ugotować we wrzącej wodzie 5 minut, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Umieścić makaron w dużej misce. Wymieszać 1 łyżeczkę oleju i 7 kolejnych składników (1 łyżeczka oleju przez pieprz).
Mieszaninę orzo umieścić w przygotowanym worku piekarnika.
Połącz krewetki z bazylią. Ułóż mieszankę krewetek na mieszance orzo. Wchodzisz na krawędź worka do uszczelnienia.
Piec w 450 przez 25 minut lub aż krewetki są gotowe.
Pokrój torebkę ostrym nożem i oderwij folię.
Skropić 1 łyżeczką oleju.