Kreolskie ciasta ze słodkim i pikantnym sosem Rémoulade
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 131g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 7,67 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, marynowane smaki, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Creole Remoulade Sauce, Ciasta krabowe z pikantnym Rémoulade, oraz Ciasta krabowe z pikantnym Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 7 składników w małej misce. Wyluzuj.
Aby przygotować ciasta, umieścić chleb w robocie kuchennym i pulsować 10 razy lub aż grube okruchy tworzą środek 1 1/4 szklanki. Odstawić.
Połącz indyka i 5 kolejnych składników (indyka przez białka). Wymieszać z bułką tartą. Podzielić mieszaninę indyka na 8 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać paszteciki; gotować 5 minut. Turn paszteciki nad; gotować 5 minut lub aż złoty kolor.