Kreolskie ciasta ze słodkim i pikantnym sosem Rémoulade

Kreolskie ciasta ze słodkim i pikantnym sosem Rémoulade
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 131g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 7,67 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, marynowane smaki, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Creole Remoulade Sauce, Ciasta krabowe z pikantnym Rémoulade, oraz Ciasta krabowe z pikantnym Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 7 składników w małej misce. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Aby przygotować ciasta, umieścić chleb w robocie kuchennym i pulsować 10 razy lub aż grube okruchy tworzą środek 1 1/4 szklanki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Połącz indyka i 5 kolejnych składników (indyka przez białka). Wymieszać z bułką tartą. Podzielić mieszaninę indyka na 8 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Białka JajBiałka Jaj
Cała TurcjaCała Turcja
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać paszteciki; gotować 5 minut. Turn paszteciki nad; gotować 5 minut lub aż złoty kolor.
6
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn