Kreolski budyń chlebowy z sosem Bourbon to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz vanillan ekstrakt, cukier, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bourbon dyniowy budyń chlebowy z sosem Bourbon, New Orleans Bourbon budyń chlebowy z sosem Bourbon, oraz Budyń chlebowy z sosem Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ubij razem odparowane mleko, jajka i 1 szklankę wody w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Odparowane
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać kostki chleba, mieszając dokładnie obtrzeć. Wmieszać ananasa i kolejne 4 składniki. Wymieszać z masłem, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
Ananas
Masło
4
Wlać do wysmarowanego 13-x 9-calowego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Piec w 350 przez 35 do 45 minut lub aż zestaw i skorupa jest złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego