Kremówka Maślana
Kremówka rolowana maślana jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 9 porcjami. Jedna porcja zawiera 702 kalorie, 0g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, syrop kukurydziany, czysty ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Czekoladowy Fondant, Kremówka Walcowana Z Pianki, oraz Klasyczny Fondant Walcowany.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj skracanie i syrop kukurydziany.
Wymieszać z solą i aromatem waniliowym, następnie stopniowo mieszać z cukrem cukierniczym, aż stanie się sztywne ciasto. Jeśli używasz miksera stojącego, użyj mocowania haka do ciasta. W przeciwnym razie ugniataj ręcznie. Jeśli ciasto jest lepkie, zagniataj w większej ilości cukru cukierniczego, aż będzie gładkie. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej lub w lodówce.
Aby użyć, rozwałkuj na czystej powierzchni, która została posypana cukrem cukierniczym, aż będzie grubsza lub cieńsza, jeśli możesz. Zasłona na matowe i schłodzone ciasta i wygładzić boki w dół, lub pokroić w paski, aby kokardki i inne ozdoby.