Kremy z " klasycznych przekąsek od podstaw
Kremy z " klasycznych przekąsek robionych od podstaw to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 644 kalorie, 5G białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 148 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cukru granulowanego, pół na pół, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mango Creamsicles-bez cukru bezglutenowe przekąski dla dzieci, Cytrynowo-limonkowe "Creamsicles": Dorosłe podejście do klasycznego mrożonego popu, oraz Najlepiej Robione Od Podstaw Brownies.
Instrukcje
Zrobić bazę lodów waniliowych: doprowadzić krem do gołej gotować na wolnym ogniu w rondlu 1-quart na średnim ogniu, tylko do momentu, gdy jest na parze i małe pęcherzyki tworzą się na brzegach.
Zdjąć z ognia i ubić w cukrze i wanilii, aż cukier całkowicie się rozpuści.
Przełożyć do czystej miski, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub do całkowitego schłodzenia. Gdy podstawa lodów jest w pełni schłodzona, zamrozić ją w automacie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta. Po zakończeniu cyklu lody będą miały konsystencję soft-serve.
Złóż popsicles: całkowicie wypełnić 6 (3-uncja) Dixie kubki z lodami, włóż patyczki Popsicle, i zamrozić na 2 godziny, aż w pełni utwardzone.
Podczas gdy warstwa wanilii ostygnie, wymieszaj sok pomarańczowy, pół na pół i cukier puder razem w płynnej miarce. Zestaw 6 (5-uncja) Dixie kubki na małym, zamrażarka bezpieczne płyty lub blachy do pieczenia i wlać 1/4 szklanki mieszanki soku pomarańczowego do każdej filiżanki.
Obrać Dixie kubki off mrożonych lodów i wstawić wyskakuje do soku pomarańczowego Dixie wypełnione kubki, naciskając w dół, aby wyprzeć sok i pokrycie lodów całkowicie.
Dodaj więcej soku do przykrycia w razie potrzeby. Być może będziesz musiał zważyć lody z dodatkową blachą do pieczenia i workiem mrożonego groszku, aby upewnić się, że warstwa wanilii pozostaje zanurzona.
Zamrażać przez 4 godziny, aż sok całkowicie stwardnieje. Obrać kubki Dixie off przed podaniem. Lodówki należy przechowywać w zamrażarce w szczelnym pojemniku przez okres do miesiąca.