Kremowy zielony Chile i sos z awokado może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 1 i kosztuje 3,81 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka pomidorów, jalapeno, Poblano chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kremowy zielony sos Chile i awokado, Grillowany kurczak z kremowym Zielonym Chile, Tomatillo i sosem z awokado, oraz Enchiladas z kurczaka z kremowym zielonym sosem Chile dla podobnych receptur.
Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Campo Viejo Cava Brut rosé z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.