Kremowy Tex-Mex Kurczak Enchiladas Verdes
Kremowy Tex-Mex Chicken Enchiladas Verdes może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $5.79 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1014 kalorii, 71g białka, oraz 44g tłuszczu. 186 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz liście laurowe, mleko, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, Sałatka Makaronowa Tex Mex: Kremowy Południowo-Zachodni Smak, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić kurczaka w średnim garnku i przykryć wodą.
Dodaj liście laurowe, ćwiartki cebuli i pieprzu, i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Dusić, aż kurczak nie jest już różowy i jest gotowane przez, o 15 protokół.
Usuń kurczaka z płynu. Wywar należy wyrzucić Lub zachować do innego użycia. Używając dwóch widelców lub rąk, rozdrobnij kurczaka, odrzucając wszelkie tłuste lub twarde części.
Umieścić w dużej misce, wraz z twarogiem, śmietana, mleko, chili, i przyprawy taco. Wymieszać do połączenia i odstawić.
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i rozgrzej piekarnik do 375 °F.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste, o 7 protokół.
Dodaj sos enchilada, salsę i pomidory. Doprawić solą, wymieszać i dusić przez 20 minut.
Spryskaj 13-na 9-calową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania.
Na dnie patelni rozprowadzić jedną chochlę sosu. Praca jeden na raz, dip enchiladas w sosie płaszcz i łyżka o 1/3 szklanki nadzienia wzdłuż środka tortilla.
Tortillę obtaczamy nadzieniem i układamy na przygotowanej patelni. Powtarzaj proces, aż wypełnienie zniknie, szczelnie pakując enchiladas obok siebie w rzędzie. Top z serem i przenieść do piekarnika do pieczenia, aż brązowy i bąbelkowy, o 35 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut.
Podawać ze śmietaną i limonkami.