Kremowy Sos Pancetta

Kremowy sos Pancetta może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 228 kalorii, 2G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, sałata lodowa, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kremowy sos Pancetta i sałata lodowa, Pancetta Brioche Dressing, oraz Sunday ' s Special House Dressing-szukasz sosu sałatkowego, który jest kremowy, pikantny i wypełniony świeżymi ziołami? Możesz łatwo zrobić ten sos sałatkowy w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać rondel na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj oliwę i podgrzej. Gdy olej jest gorący, dodać pancetta i saute, i karmelizować przez około 10 do 15 minut. Wymieszać cebulę do mieszaniny, wrzucić i saute przez kolejne 10 minut, aż cebula zacznie brązowieć.
Dodaj czosnek, tymianek i ocet jabłkowy i usuń z ognia. Pozostawić do ostygnięcia przez około 1/2 godziny.
Schłodzoną masę umieścić w misce, dodać majonez i kwaśną śmietanę. Doprawić czarnym pieprzem, do smaku.
Serwuj nad klinami góry lodowej.