Kremowy makaron z kiełbasą z kurczaka i brokułami
Kremowy makaron z kiełbasą z kurczaka i brokułami wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jeśli masz mocno, ciężki krem, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Kremowy makaron z kiełbasą z kurczaka i brokułami, Kremowy makaron muszkatołowy z kurczakiem i brokułami, oraz Kremowy makaron z kurczaka z brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. W międzyczasie rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połyśnie.
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając mięso na mniejsze kawałki z drewnianą łyżką, aż nie jest już różowy i zaczyna brązowy, o 6 do 8 protokół.
Wyjąć łyżką szczelinową do dużej miski i odstawić.Zmniejszyć ogień do średniej, dodać cebulę i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmiękną i dopiero zaczynają brązowieć, o 6 protokół. Wyłącz ogrzewanie.Gdy woda się zagotuje, dodać brokuły i gotować, aż chrupiące-miękkie, o 3 protokół. Brokuły przełożyć łyżką do miseczki z kiełbasą.Powrót wody do wrzenia, dodać makaron, i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania lub aż al dente. Rezerwy 1/2 szklanki wody makaronu, odsączyć, i powrót makaron do garnka; odstawić.Powrót patelni cebuli na średnim ogniu, dodać śmietanę i wymieszać, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 2 do 3 protokół.
Dodać kiełbasę i brokuły i mieszać do połączenia.
Na makaron wlać mieszankę brokułowo-kiełbasową, dodać odmierzony parmezan i wodę z makaronu i wymieszać do połączenia. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Podawać natychmiast, przechodząc więcej parmezanu na boku.