Kremowy Makaron Z Karczochami
Kremowy makaron z karczochów może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, sól, mielony pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kremowy makaron ze szpinakiem i karczochami, Kremowy Makaron Z Kiełbasą I Karczochami, oraz Kremowy Pieczony Szpinak Karczoch Makaron.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać spaghetti i gotować do al dente.
Podczas gotowania makaronu, podgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Miejsce oliwy z oliwek, masło, i płyn z karczochów serca w patelni.
Pokroić karczochy serca na kawałki wielkości kęsa. Gdy mieszanina oliwy z oliwek jest gorąca, dodaj cebulę i czosnek.
Saute aż miękkie i lekko rumiane. Wymieszać w karczochach serca i saute aż do ogrzania przez. Doprawić solą, czarnym pieprzem, pieprzem cayenne i oregano.
Wyjąć z ognia i wymieszać z twarogiem i kwaśną śmietaną. Wymieszać z gotowanym makaronem i wymieszać z parmezanem.