Marynowana Papryka
Marynowana papryka to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 1G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Marynowana Pieczona Czerwona Papryka, Marynowana Czerwona Papryka, oraz Marynowana papryka i Mozzarella.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (200 stopni C).
Całość czerwonej, zielonej i żółtej papryki umieścić w piekarniku bezpośrednio na stelażu. Piecz przez około 15 minut, obracając w razie potrzeby, aż skóra będzie dobrze przypalona. Natychmiast umieścić w misce pokrytej folią lub w papierowej torbie i pozostawić do ostygnięcia.
Usuń skórki z papryki, pocierając rękami i spłucz pod zimną wodą.
Przeciąć na pół, usunąć łodygę i nasiona, a następnie pokroić w paski.
Umieść paprykę w średniej misce i wymieszaj czosnek, ocet, olej, bazylia, pietruszka, sól i pieprz.