Kremowy Kurczak z grzybami jeden garnek z nadzieniem na ciasto

Kremowy Kurczak z grzybami jeden garnek z nadzieniem na ciasto
Kremowy kurczak i grzyby jeden garnek z Pot Pie Toppers wymaga około 2 godziny od początku do końca. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 674 kalorii. 21 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jaj, kurczaka, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Włożyć piersi z kurczaka do garnka z 1 ćwiartką cebuli i 1 liściem laurowym. Napełnij patelnię wystarczającą ilością wody, aby dostać się do górnej części piersi kurczaka. Doprowadzić mieszaninę do niskiego wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i kłusować kurczaka 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Liście LauroweLiście Laurowe
Cały KurczakCały Kurczak
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
3
Kurczaka wyjąć i pokroić w kostkę lub posiekać widelcami. Zarezerwuj płyn kłusowniczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
4
Na tej samej patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, kilka obrotów patelni na średnim ogniu, dodać grzyby i lekko brązowy. Gdy grzyby będą po prostu miękkie, dodaj 2 posiekane średnie cebule, ziemniaki, pasternak, seler, szałwia, sól, pieprz i pozostały liść laurowy. Przykryć garnek i pocić warzywa 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
Liście LauroweLiście Laurowe
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
SelerSeler
CebulaCebula
PieprzPieprz
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
5
Usunąć liść laurowy. Roztopić masło w garnku, dodać mąkę i wymieszać, aby uzyskać lekką zasmażkę. Rozpuścić patelnię z odrobiną białego wina i dodać jedną do 2 szklanek płynu do kłusowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
Liście LauroweLiście Laurowe
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
6
Ubić musztardę i 2 szklanki wywaru z kurczaka. Wymieszać ze śmietaną. Zagęścić do lekkiej konsystencji sosu. Wyreguluj sól i pieprz i dodaj do kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Cały KurczakCały Kurczak
MusztardaMusztarda
KremKrem
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i upiec blaty ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Upiec blaty ciasta; schłodzić nadzienie i przechowywać. Podgrzać nadzienie, przykryte, na średnim ogniu do bańki, a następnie zmniejszyć ogień do gotowanego na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Pokrój ciasto na kształty, które odzwierciedlają kształt i wielkość naczyń lub misek, w których chcesz podawać zupę. Ubij jajko z odrobiną wody i ułóż pokrojone ciasto na nieprzywierającej blasze do pieczenia lub na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
ZupaZupa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
2
Umyć ciasto z myciem jajkiem i piec na złoty kolor w temperaturze 425 stopni F, 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Uwaga kucharza: nadzienie z kurczaka i grzybów może być również podawane jako gęsta zupa z chrupiącą, ciepłą bagietką do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
GrzybyGrzyby
Cały KurczakCały Kurczak
ZupaZupa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn