Kremowy Kurczak Z Bazylią
Kremowy Kurczak z bazylią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.68 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wino, parmezan, makaron penne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Kremowy Kurczak Z Bazylią, Kremowy Kurczak Z Bazylią, oraz Extra Kremowy Kurczak Z Bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, umieść opatrunek i kurczaka. Worek uszczelniający; przechowywać w lodówce 15 minut.
W patelni 12-calowej, podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na średnim ogniu.
Odcedzić kurczaka, odrzucając dressing.
Dodaj kurczaka na patelni. Gotować kurczaka 5 do 7 minut z każdej strony lub do soku z kurczaka jest jasne, gdy środek najgrubszej części jest cięte (co najmniej 74°). Mieszaj z winem; gotuj, aż większość wina odparuje. Wymieszać w sosie kuchennym, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Dusić odkryte 4 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.
Podawać na makaronie. Wierzch z bazylią i parmezanem.