Creamy Peanut Butter Fudge może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Za 48 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka , 24 g tłuszczu i łącznie 625 kalorii . Ten przepis jest dla 15 osób. 1091 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i kup krem marshmallow, brązowy cukier, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Vegan Peanut Butter Chocolate Fudge , Old Fashioned Peanut Butter Fudge i Caramel Peanut Fudge Cake .
Instrukcje
1
Nasmaruj tłuszczem formę do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
W średnim rondlu na średnim ogniu wymieszaj cukier, brązowy cukier, masło i odparowane mleko. Doprowadź do wrzenia, stale mieszając, i gotuj przez 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
1 Opakowanie (8 Uncji) Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia; wmieszać krem marshmallow, aż dobrze się połączy i rozpuści. Wmieszać masło orzechowe i wanilię, aż do uzyskania gładkiej konsystencji; rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Cukierki Waflowe Necco
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Pozostawić do ostygnięcia przed pokrojeniem w kwadraty.