Kremowy Krab zwieńczona Tilapia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $27.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 297g białka, 146 g tłuszczu, oraz w sumie 2585 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól sezonową, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy Krab Zwieńczony Tilapią, Tilapia Krabowa, oraz Tilapia Krabowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Filety z tilapii ułożyć na patelni i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Tilapii
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2
Piec w 350 przez 6-8 minut lub do większości gotowane.Podczas gdy filety są w piekarniku, wymieszać pozostałe składniki.Wyjmij rybę z piekarnika i polej mieszaniną kraba/parmezanu. Włączyć piekarnik do pieczenia.Broil ryby aż bąbelkowy i jasnobrązowy.
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.