Kremowy Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Mieszanka zielonej cebuli, bita śmietana, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Kremowy Guacamole, Kremowy Guacamole, oraz Creamy Guacamole Dip Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużej misce; wymieszać, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Dodać zieloną cebulę i pozostałe składniki; delikatnie wymieszać.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.