Kremowany groszek z chrupiącą szalotką może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 12g białka, oraz 24g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, papryka, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Spróbuj Szpinak kremowy z chrupiącą szalotką, Steakhouse kremowy szpinak z chrupiącą szalotką, oraz Groszek z chrupiącą szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu na średnim ogniu dodaj masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać płatki czerwonej papryki i czosnek i gotować, aż czosnek zacznie brązowieć, o 1 do 2 protokół. Wymieszać cebulę i gotować przez dodatkowe 1 do 2 minut, aby zmięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać mąkę i gotować przez 1 minutę, mieszając, tworząc zasmażkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Ubijamy mleko i gotujemy na wolnym ogniu, aby usunąć wszystkie grudki.