Kremowy Dressing Rukoli
Kremowy opatrunek rukoli jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 527 kalorii, 3G białka, oraz 56 g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz majonez, pastę anchois, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Rukola-Sałatka winogronowa z kremowym sosem Cabernet, Sałatka z rukoli z gruszkami i kremowym sosem z koziego sera, oraz Sałatka z korzenia selera z rukolą w kremowym sosie Dijon.
Instrukcje
Rukolę opłukać i dobrze osuszyć; osuszyć ręcznikami, a następnie grubo posiekać.
W blenderze lub robocie kuchennym wirować rukolę, 1/2 szklanki majonezu, sok z cytryny, pastę anchois i czosnek, aż będzie gładka.
Wlać do miski i ubić pozostały majonez na gładką masę.
Dodać sól i pieprz do smaku.