Kremowy Dip Oysters Rockefeller
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kremowy ostrygi Rockefeller Dip spróbować. Ten przepis służy 18 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać 3-mniej tłuszczu serek, mleko odparowane, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż plastry bagietki na 2 arkusze do pieczenia; piec plastry bagietki na 375 przez 8 minut lub do chrupkości.
Umieść 1/2 (1-uncja) kromki chleba w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż Gruba okruchy odmierzają 1/4 szklanki.
Odcedzić ostrygi w durszlaku nad miską, rezerwując 2 łyżki płynu ostryg.
Umieść ostrygi na patelni brojlerów i broil 7 minut lub aż krawędzie ostryg zwijają się. Ochłodzić i posiekać.
Umieścić cebulę, seler i pietruszkę w blenderze lub robocie kuchennym i proces, aż drobno posiekane.
Masło rozpuścić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj mieszankę cebuli; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodać szpinak; gotować 2 minuty lub aż do całkowitego ogrzania. Wymieszać ostrygi, 1/4 szklanki bułki tartej, 2 łyżki płynu ostryg, sery, i pozostałe składniki; gotować 2 minuty lub aż dobrze wymieszane, stale mieszając.