Kremowy budyń ryżowy z suszonymi wiśniami

Kremowy budyń ryżowy z suszonymi wiśniami
Kremowy Pudding ryżowy z suszonymi wiśniami może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 169 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy budyń chlebowy z suszonymi wiśniami i bitą kremem, Dziki ryż z suszonymi wiśniami, oraz Czerwony ryż ze szpinakiem i suszonymi wiśniami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w ciężkim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 13 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
W międzyczasie połącz wiśnie i sok pomarańczowy w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 2 minuty lub do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Zostaw to.
4
Mleko o obniżonej zawartości tłuszczu wymieszać i dodać 4 składniki do ryżu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; wymieszać nasiona i fasolę wanilii do mieszanki mlecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5
Gotować na średnim ogniu, często mieszając, 30 minut lub aż mieszanina jest gęsta i kremowa (mieszanina będzie wyglądać gotowane płatki owsiane lub śmietana z pszenicy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem PszennyKrem Pszenny
Płatki OwsianePłatki Owsiane
6
Usunąć i wyrzucić fasolę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
7
W razie potrzeby odcedzić wiśnie. Wymieszać z budyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
8
Podawać na ciepło lub schłodzone.
9
Uwaga: przegotowanie budyniu spowoduje, że stanie się gęsty i zestali. Budyń ugotować do gotowanej konsystencji płatków owsianych, śmietany pszennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem PszennyKrem Pszenny
Płatki OwsianePłatki Owsiane
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn