Kremowe Ziemniaki Salsa
Przepis kremowe ziemniaki Salsa jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 65 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać chiles, 'N chunky salsa, krem, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kremowy Dip Salsa, Salsa Kremowa, oraz Kremowy Dip Salsa.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
W naczyniu do pieczenia wymieszaj torebki, wrzącą wodę, mleko i margarynę z trzepaczką. Wymieszać w 2 woreczkach ziemniaczanych. Wymieszać salsę, śmietanę, chiles i ser aż do dobrze wymieszane.
Piec 35 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Odstawić na 5 minut przed podaniem (sos zgęstnieje w stanie gotowości).