Kremowe Zielenie Collard i boczek

Kremowe Zielenie Collard i boczek
Kremowa Zielenina z boczkiem może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Ta przystawka ma 548 kalorii, 22g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, cebula, oliwa z oliwek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Podobne przepisy to Collard Greens Z Boczkiem, Collard Greens Z Boczkiem, oraz Collard Greens Z Boczkiem.

Instrukcje

1
W dużym garnku dodać wodę i boczek i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj zielenie collard garściami, mieszając, aż każda partia zwiędnie przed dodaniem więcej. Doprowadzić do wrzenia i dodać cebulę. Przykryć i dusić na umiarkowanym ogniu, aż collards są bardzo delikatne, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Wyjmij z ognia i pozostaw do ostygnięcia, a następnie wyciśnij wodę z kołnierzy aż do prawie wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Umieścić collards na desce do krojenia i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Tymczasem w robocie kuchennym połącz suchą bułkę tartą z parmezanem, mieloną pietruszką, szałwią, czosnkiem i oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Pulsuj, aż się zmieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Obficie posmaruj płytką 4-kwartową zapiekankę. W dużej misce, wymieszać collards ze śmietaną i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać jajka i rozprowadzić do przygotowanej zapiekanki. Przykryć folią i piec 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Collard GreensCollard Greens
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Wyjąć z piekarnika i posypać okruchy parmezanu nad collards. Powrót do piekarnika i piec przez około 20 minut dłużej, lub aż okruchy polewa jest złoty. Rozgrzej brojlery i broil collards 10 cali od ciepła, aż okruchy chleba topping jest złoty brąz i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
9
Podawać na gorąco. Świetnie smakuje ze smażonym kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Bully Hill Vineyards Dry Riesling
Bully Hill Vineyards Dry Riesling
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia59
Magazyn