Kremowe Truskawkowe Żelatyny Mini Formy
Kremowe Truskawkowe żelatynowe Mini formy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 183 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 54 centów za porcję. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka twarogu, żelatyna o Smaku Truskawkowym, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Mini Pomarańczowe Formy Żelatynowe, Formy Żelatynowe Rabarbarowo-Truskawkowe, oraz Lekkie i kremowe mrożone cytrynowo-limonkowe Mini formy owocowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray multi bundt muffin pan z sprayem do gotowania.
Zalać żelatynę wrzącą wodą w średniej misce; mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać w zimnej wodzie.
Ubić twarożek do mieszaniny żelatyny, za pomocą trzepaczki drucianej, aż będzie gładki. (Lub umieścić mieszaninę żelatyny i twarogu w blenderze; przykryć i zmiksować na średniej prędkości, aż będzie gładka.)
Wlać mieszaninę do filiżanek muffin pan. Przykryć i przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do firmy.
Żelatyna Unmold na tacy. Podnieś każdą formę za pomocą szpatułki na talerze.Uwaga: patelnia bundt Muffin użyta w tym przepisie, jak również inne artykuły gospodarstwa domowego, jest dostępna w katalogu Betty Crocker®. Kliknij link "Katalog zakupy" na górze tej strony, aby kupić Betty Crocker online, a następnie wyszukaj: mini bundt.