Kremowe Tarty Owocowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Jeśli 1,04 zł za porcję spada w budżecie, kremowe tarty owocowe mogą być niesamowite bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz śmietanę, oryginalną mieszankę, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Tarty Nutella & Fruit, Tarty Mielone Z Owocami, oraz Tarty Ze Świeżymi Owocami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wymieszać Bisquick, 2 łyżki cukru, masło i 1 opakowanie twarogu w małej misce, aż ciasto utworzy kulkę.
Ciasto podzielić na 6 części. Naciśnij każdą część ciasta na dole i 3/4 cala w górę strony w każdym z 6 Patelnie tart, 4 1/4 x 1 cal, lub 10-uncja budyniu kubki.
Piec 10 do 12 minut lub do jasnobrązowego. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu, około 30 minut.
Z patelni wyjąć skorupki tarty.
Ubić pozostały pakiet twarogu, 1/4 szklanki cukru i śmietany, aż będzie gładka. Łyżka do tart muszli, rozłożenie na dnie. Top każdy z około 1/4 szklanki owoców.