Kremowe szparagi, bazylia i Crème Fraîche Velouté

Kremowe szparagi, bazylia i Crème Fraîche Velouté
Kremowe szparagi, bazylia i Crème Fraîche Velouté mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 167 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka świeżo popękanego pieprzu, bulionu warzywnego, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gazpacho z bazylią Crème Fraîche, Linguine z indykiem, bazylią i Crème Fraîche, oraz Roladki z łososia wędzonego i bazylii z Crème Fraîche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło lub oliwę rozgrzać w średnim garnku do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj szalotka i smażyć, aż miękkie i pachnące, 5 do 6 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
3
Dodać szparagi i bulion warzywny i doprawić solą i pieprzem. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu, i gotować, aż szparagi jest bardzo delikatny: 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub MlekoNapój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Zupę przełożyć do blendera, dodać bazylii i crème fraîche. Przecier, aż będzie całkowicie gładki. Chochla do misek, a na wierzch z kremem fraîche i szyfonadą świeżej bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia60
Magazyn