Kremowe Risotto kukurydziano-czosnkowe
Kremowe Risotto kukurydziano-czosnkowe to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i podnieś bulion warzywny, pietruszkę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Kremowe Risotto kukurydziano-czosnkowe, Kremowe Risotto Kukurydziane, oraz Kremowy Czosnek Krewetki Kalafior Ryż Risotto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 1/3 szklanki bulionu do wrzenia w 10-calowej patelni. Czosnek ugotować w bulionie 1 minutę, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać z ryżem i kukurydzą. Gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z pozostałym bulionem.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Kontynuuj gotowanie odkryte 15 do 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki i kremowy; usuń z ognia. Wymieszać z serem i pietruszką.