Kremowe Risotto grzybowe z rozmarynem Grillowana polędwiczka wieprzowa

Kremowe risotto grzybowe z rozmarynem Grillowana polędwiczka wieprzowa to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 752 kalorie, 44g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 28 minut. Jeśli masz sól, masło, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony rozmaryn i tymianek polędwiczka wieprzowa z fasolką szparagową Zapiekanka grzybowa, Pomarańcza Rozmaryn Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, oraz Rozmaryn Czosnek Grillowana Polędwiczka Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polędwicę natrzeć olejem, solą, pieprzem i rozmarynem. Przykryć folią i niech marynować na godzinę lub 2 w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozgrzać kilka łyżek oliwy z oliwek w bezpiecznym do pieczenia patelni saute na dużym ogniu. Polędwiczki Sear ze wszystkich stron, aż ładnie zabarwione na całym.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz przez 10 minut lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 145 stopni F.
Pozostaw na 5 do 10 minut przed cienkim krojeniem na ukos.
Podawać z risotto i udekorować gałązką świeżego rozmarynu.
Umieść grzyby w misce i zalej je wrzącą wodą; przykryj i odstaw na 10 minut.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i potu, aż zaczną się przeźroczyste w Kolorze, zaledwie kilka minut.
Dodaj ryż i mieszaj, aż wszystkie ziarna pokryją się olejem. Do ryżu dodać bulion i wino.
Wyjmij grzyby z ich płynu, zachowując płyn i posiekaj je grubo.
Dodać grzyby z ich płynem do garnka.
Dodać sól, podnieść ogień do średniej wysokości i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Dobrze wymieszać, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować przez 20 minut, mieszając jeszcze raz po 10 minutach.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem, pecorino i pietruszką.
Podawać z pokrojoną polędwicą.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon