Kremowe Płatki Pszenne
Kremowe płatki pszeniczne mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 94 grosze za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka moreli, szybkie gotowanie kremowe płatki pszeniczne, laska cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Creamy Wheat Berry Hot Cereal, Kremowe płatki pszenne z owocami i orzechami, oraz Spękane Zboże Pszeniczne.
Instrukcje
Umieść morele w małej misce z gorącą wodą na pokrycie, i odstawić 5 minut lub aż pulchne.
Gotować mleko, następne 4 składniki i 2 szklanki wody w ciężkim rondlu nonaluminum na średnim ogniu, często mieszając, 5 do 6 minut lub tylko do momentu pojawienia się pęcherzyków (nie gotować).
Zdjąć z ognia; usunąć laskę cynamonu i goździki łyżką szczelinową i wyrzucić.
Wymieszaj z kremowymi płatkami pszennymi. Gotować na małym ogniu, często mieszając, 5 minut lub aż gotowe. Top z morelami, i podawać natychmiast.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy oryginalnej (2,5-minutowej) śmietany pszennej.