Kremowe Puree Cytrynowo-Makowe

Kremowe Puree z cytryny i maku może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 179 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, ząbki czosnku, serek śmietankowy ze szczypiorkiem i cebulą oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mąka kokosowa muffinki z makiem cytrynowym z kremowym lukrem cytrynowym, Kremowy Sos Cytrynowy Makowy, oraz Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku).
Instrukcje
Przynieś pierwsze 5 składników i wody do przykrycia do wrzenia w dużym rondlu; gotować 15 do 20 minut lub do miękkości.
Odcedzić, odrzucając liść laurowy, i powrót ziemniaki i czosnek do rondla.
Dodać jogurt i kolejne 3 składniki; ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Wymieszać z makiem, skórką cytryny i solą.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Zwykły beztłuszczowy jogurt i dodatkowa Skórka z cytryny mogą być zastąpione.